arrow-right medeks-logo-text icon-arrow-down icon-facebook icon-googleplus icon-linkedin note technology dap-heart

O Nama

O Preduzeću

Fotografija skladista

Istorijat Preduzeća

Preduzeće MEDEKS-PROM d.o.o. je osnovano 04.12.1991. godine , sa sjedištem u Šipovu. Vlasnik i direktor je mr Vladimir Medić. Danas privredno društvo MEDEKS-PROM d.o.o. zapošljava 130 radnika u proizvodnji rezane građe i 10 radnika van proizvodnje. Kao rezultat stalnog ulaganja u proširenje i modernizaciju, preduzeće danas posjeduje pogon za proizvodnju rezane građe, pogon za proizvodnju ogrevnog drveta-cijepanje drva.

Fotografija Proizvodnje

Poslovna Politika

Naš najvažniji resurs jesu ljudi. Mi prepoznajemo njihove sposobnosti i težnje, uvećavajući im kompetencije i nudeći miran i siguran radni ambijent. Naši dobavljači i naši distributeri su uvijek u poziciji da dobiju šansu da realizuju odgovarjući profit. Svi procesi rada i poslovanja su nam usmjereni ka zadovoljenju potreba, zahtjeva i očekivanja kupaca/korisnika, ostvarenju partnerskih odnosa sa dobavljačima i drugim poslovnim partnerima.

Fotografija šticara

Istorijat

Suprotno raširenom mišljenju, Lorem Ipsum nije samo slučajni tekst, već ima korijene u klasičnoj latinskoj književnosti iz godine 45. pr.n.e., što znači da mu je preko 2000 godina. Richard McClintock, profesor latinskog jezika na Hampden-Sydney koledžu u Virginiji, potražio je jednu od čudnijijh latinskih riječi, consectetur, iz Lorem Ipsum teksta, i prolazeći kroz citate te riječi u klasičnoj književnosti, otkrio nedvojbeni izvor.

Fotografija stovarišta u Banjaluci

Naši saradnici