arrow-right medeks-logo-text icon-arrow-down icon-facebook icon-googleplus icon-linkedin note technology dap-heart

Rezana Građa

Rezana Građa

U ponudi imamo širok asortiman kvalitetne rezane građe od jele, smrče i bora, svih dimenzija po standardu, odnosno zahtjevima kupaca.

Fototgrafija grede

Grede

Nudimo Vam grede vrhunskog kvaliteta u raznim dimenzijama i prema standardima i zahtjevima klijenata.

Tabela karakteristika grede
Fotografija štafle

Štafle

U ponudi imamo i štafle izrađene od jelovine ili drveta po vašoj želji. Štafle izrađujemo u dimenziji 5x8cm širina i dužina od 1-8 m u zavisnosti od vaših potreba.

Tabela karakteristika štafle
Fototgrafija letve

Letve

Letve izrađujemo od jelovine ili vrsta drveta po vašoj želji, u dimenzijama 3x5 cm i u dužinama od 1 do 6 metara.

Tabela karakteristika letve
Fotografija daske

Daska

Daske izrađujemo od jelovine i drugih vrsta drveta. Dimenzije koje imamo u ponudi su debljine 2.4 cm i 4.8 cm. Dužine za daske debljine 2.4cm mogu biti od 1, 2, 3 i 4m a za daske debljine 4.8cm 3 ili 4 metra.

Tabela karakteristika dasaka
Fotografija brodskog poda

Brodski pod

Brodski pod su pogodno rješenje za uređenje raznih vrsta unutrašnjih površina, kao i za primjenu u eksterijeru. Prirodno drvo jele od kojeg radimo brodski pod svojom teksturom pridonosi stvaranju ugodnog osjećaja prirode i topline.

Fotografija brodskog poda

Lamperija

Lamperija koju proizvodimo je fino obrađenih rubova od drveta jele. Dobar je izbor u izgradnji modernih stambenih prostora kako u enterijeru tako i u eksterijeru. Drvo je sušeno u komorama za sušenje koje su pod stalnim nadzorom i zadovoljavajuće vlažnosti ispod 10% čime je omogućeno pakovanje u termoskupljajuću foliju koja omogućava bezbijedno i kvalitetno skladištenje kao i dopremu do mjesta ugradnje.

Naši saradnici